Vi på Jungfrusunds Marina säljer nya båtar från Nordkapp, Sting, Zodiac, Beneteau och maskiner från Mercury på Jungfrusunds Marina, Ekerö. Hos oss hittar Ni en kunnig verkstad som utför service och reparationer på alla båtar och modeller.

Utöver det har vi vårt säljteam som konstant kämpar för att Ni ska känna att Ni gjort en bra affär. Att investera i en ny båt klassas som en stor händelse för de flesta människor. Efter flera år i branschen kan Ni känna dig trygg när Ni köper, säljer eller reparerar Er båt hos oss.

Vi jobbar dagligen med att Ni ska få den absolut bästa upplevelsen hos oss. Vi växer konstant och har sedan starten blivit utnämnda till årets Evinrude nykomling 2018, årets serviceverkstad 2019 och årets Beneteau dealer 2019.Följ med oss på vår resa!

Utmärkelser & Kursbevis

2019 utsågs vi till både årets återförsäljare och serviceverkstad! 2020 utsågs vi till årets Beneteau dealer. Det är vi naturligtvis mäkta stolta över, liksom vår ambition att kontinuerligt utbilda oss i alla de produkter som vi säljer.
Jungfrusunds Marinservice logo

Förfrågan / Bokning

Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi så snart vi kan!

Välj en tjänst

Jag vill samtidigt passa på att beställa följande tjänster till rabatterat pris: