* Begagnad *

Beneteau Barracuda 7

599 000 kr

Beskrivning

Båten finns tillgänglig för provkörning hos oss på Jungfrusunds Marina.
Välkommen!

Barracuda är en tuff multifunktionsbåt som klarar i princip allt till havs. Snabb, praktisk och skyddande hytt från alla väder. Skrovet bygger på Beneteaus patenterade AirStep 2 Technology som optimerar fart, ekonomi och sjöegenskaper. Denna båt passar alla från familjen till sportfiskaren. Båten präglas av bra stuvutrymmen och smarta lösningar. Det är både enkelt och smidigt att förflytta sig i båten, manövrering görs enkelt själv tack vare skjutdörrar i sidorna som bidrar till att man snabbt är ute på däck!

Utustning

Crusing paket, Ljud paket, Skjutbar aktersoffa, Badplattform, Spöhållare, Sökarljus, Förvaringsfack i styrhytt (Tyg), Dynor främre hytt, Marintoalett m Septitank, Gardiner Styrhytt, Däckslucka Frmre hytt, Skjutbar taklucka, Garmin 1222, Garmin Radar xHD, Ankarspel i aktern, Badplattform, Bogpropeller, Radar, Stor skjutbar taklucka

Fakta

Längd: 748 cm
Bredd: 250 cm
Vikt u. motor: 1 681 kg
Bränsletank: 200 liter
Vattentank: 50 liter
Motorstorlek: 140-200 hk

I samarbete med Ecster (helägt dotterbolag till Handelsbanken) erbjuder vi dig att dela upp betalningen. Ansök direkt här!

Behöver du båtplats?

Vi gör det lätt för dig att äga båt. Vi hjälper dig med allt från service och installationer, till reparationer och recond.
Testa oss

VAD KUL!

Beneteau Barracuda 7 är verkligen grym.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Jungfrusunds Marinservice logo

Förfrågan / Bokning

Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi så snart vi kan!

Välj en tjänst

Jag vill samtidigt passa på att beställa följande tjänster till rabatterat pris: